dijous, 17 de gener de 2019
Raval del Pont, 6 - Sant Antolí i Vilanova, Ribera d'Ondara - 25213
Telèfon: 973 540 001 Fax: 973 540 163

POUM

17/01/2019

INVITACIÓ A LES SESSIONS INFORMATIVES PRÈVIES A L’APROVACIÓ INICIALDEL POUM DE RIBERA D’ONDARA


L’Ajuntament de Ribera d’Ondara aquest any en curs ha iniciat els treballs per a la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i a fi i efecte de seguir en el seu programa i procediment el passat 25 d’ABRIL de 2013, l’Ajuntament en Ple, va

Tots els documents de lAvanç de Planejament es poden consultar al mateix Ajuntament, on romanen en exposició, o altrament mitjançant els mitjans telemàtics a la mateixa web de lAjuntament (www.ajriberaondara.net), tanmateix, per facilitar i acostar al ciutadà la informació pertinent, s adjunta el corresponent plànol del nucli corresponent en relació a la seva adreça dempadronament.

Per a una millor celeritat i interacció amb lequip redactor, qualsevol habitant o interessat pot fer les aportacions que consideri necessàries lliurement o mitjançant la Instancia dal·legacions/suggeriments que sadjunta amb el present escrit.

Paral·lelament es convida a assistir les reunions informatives obertes a tota la ciutadania per explicar lAvanç de planejament i les propostes del Pla.

Totes les sessions sestructuraran amb els següents punts:

  • Introducció: sexplicarà el punt de la participació ciutadana en el què ens trobem segons el procés de redacció, quines són les eines que hi ha a disposició per fer arribar les opinions, quins terminis hi ha per cada procés o fase posterior ...

 

  • Explicació de la proposta: sexposaran les directrius de lAvanç de Planejament aprovat i les que configuraran la redacció del POUM en curs.

 

  • Espai de treball i debat: sobrirà lespai al plantejament de propostes i alternatives. En aquest apartat, es prega a tots els ciutadans, que presentin les al·legacions/suggeriments que creguin oportunes per escrit (si es desitja, mitjançant Instancia dal·legacions/suggeriments que sadjunta).

 

El calendari de les reunions informatives es el següent:

MES - DIA - HORA - POBLACIÓ - LOCAL SOCIAL

MAIG - DIJOUS 16 - 19H- GRAMUNTELL/LLINDARS/SISQUELLA - LLINDARS

MAIG - DIVENDRES 17 - 19H - SANT ANTOLI VILANOVA/HOSTALETS - AMISTAT

MAIG - DIJOUS 23 - 19H - SANT PERE DELS ARQUELLS/BRIANÇO - SANT PERE

MAIG - DIVENDRES 24 - 19H - RUBINAT - RUBINAT

MAIG - DIJOUS 30 - 19H - POMAR/MONTFAR/MONTLLEO - POMAR

MAIG DIVENDRES 31 - 19H - MONTPALAU - MONTPALAU

JUNY - DISSABTE 8 - 19H - SANT ANTOLI VILANOVA/HOSTALETS I CONSULTES MUNICIPI - AMISTAT

Si no podeu assistir a la sessió que afecta el vostre nucli i desitgeu presentar una al·legació/suggeriment, la podeu fer arribar a lajuntament uns dies abans de la reunió informativa o la podeu entregar al vostre pedani per a que la transmeti durant la sessió a lequip redactor.

 

SR. ALCALDE PRESIDENT DE LAJUNTAMENT DE RIBERA DONDARA.


Informació addicional


Mapa Web